LexInfo.dk

 

Canon objektiver og blitz


Er du interesseret i at købe objektiver eller blitz til Canon? Her er nogle lister der måske kan hjælpe dig med at finde værdien på forskelligt brugt udstyr.

Canon sendte deres første EOS-kamera på markedet i 1987. Det var til almindelig film. EOS står for Electrical Optical System, og er et system til autofocus. I dag er der mest interesse for digital fotografering, og disse sider er fortrinsvis til brugere af Canon digitalkameraer.

 

ORIGINALT Canon

 

Canon objektiver: Her er en liste over Canons objektiver til EOS-kameraerne. Der findes desuden en mængde uoriginale objektiver til Canon, de fleste sælges, fordi de har en lavere pris end Canons egne. De uoriginale er ikke medtaget her.

   

 

Canon blitz: Her er en liste over Canons standard blitz til EOS-kameraerne. Uoriginale er ikke medtaget her. Professionelle brugere foretrækker dog ofte uorginale blitz, da de kan fås med bedre præstationer end de originale.

 UORIGINALT til Canon  
  Sigma objektiver til Canon:  Sigma har det største program i uoriginale objektiver til Canon Eos. Normalt sælges de på grund af den lavere pris end originalt Canon udstyr, men Sigma tilbyder også objektiver som Canon ikke har i deres program. 


 


2007-02-16

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.